Ga naar de inhoud

Halfjaaroverzicht 2024: Succesvolle prestaties en groei bij TIC Advisory

 

TIC Advisory op plek 6 bij Dealmaker

Nu we halverwege 2024 zijn, delen we bij TIC Advisory graag enkele updates en mijlpalen met ons netwerk. De toewijding en het harde werk van ons team worden weerspiegeld in de nieuwste industrieranglijsten van Dealmaker.nl, waar we trots een 6e plaats innemen in het aantal deals voor de eerste helft van het jaar. Nog indrukwekkender is dat we voor Q2 een gedeelde 4e plaats hebben behaald, wat ons sterke prestaties na een voorzichtige Q1 laat zien.

Q2 was een bijzonder succesvolle periode voor ons, en we wilden even de tijd nemen om deze successen te vieren. Ons team van 11 leden heeft onvermoeibaar gewerkt en hun inzet was cruciaal voor het behalen van deze resultaten. Met name hebben we de financiële due diligence voor enkele belangrijke deals verzorgd, waaronder:

  • Gustoso Gruppe nam ’t Zusje over: Gustoso Gruppe, een Duitse cateringgroep, heeft een meerderheidsbelang verworven in ’t Zusje, een Nederlandse restaurantketen met 36 vestigingen in Nederland. Deze overname zal het vierde land markeren waar Gustoso actief zal zijn.
  • Royal Den Hartogh nam H&S Group over: Royal Den Hartogh, een Nederlands logistiek bedrijf gespecialiseerd in wereldwijde transportdiensten voor de chemische, gas- en voedingsmiddelenindustrie, heeft H&S Group overgenomen. Deze overname zal H&S toevoegen als de vijfde business unit van Den Hartogh.

We waren ook verheugd aan te kondigen dat Wouter Ingwersen per 1 mei 2024 was toegetreden als partner. Zijn expertise en visie zijn van onschatbare waarde terwijl we bleven groeien en excelleren in ons vakgebied. Bovendien breidden we ons team uit met twee nieuwe collega’s die per 1 september 2024 bij ons gaan starten. Hun toevoeging is een bewijs van onze voortdurende groei en de toenemende vraag naar onze specialistische Due Diligence dienstverlening.

In lijn met onze uitbreiding zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker voor onze locatie in Deventer. Of je nu een starter bent of ervaring hebt in accountancy, we horen graag van je. Als je gepassioneerd bent over financiële due diligence en graag deel wilt uitmaken van een dynamisch en ondersteunend team, neem dan contact met ons op.

We wensen iedereen een fijne zomervakantie toe en bedanken onze klanten, partners en medewerkers voor hun onvoorwaardelijke steun. Op naar nog meer succes in de komende maanden!

De 5 van TIC.

0

Transacties

0

Jaar ervaring

0

% Data-analyse

0

Uur borrel